Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Arenys de Mar pateix un terratrčmol de 3'5 graus a l'escala de Richter
L'epicentre del sisme, que ha tingut lloc a les 19:11 hores, s'ha situat a dins del mar, davant de la costa de Canet i Sant Pol, perō no ha provocat danys
Arenys de Mar ha patit avui un nou terratrčmol que, per sort, tampoc ha causat danys. El sisme ha passat a les 19.11 hores i ha tingut una intensitat de 3'5 graus a l'escala de Richter, segons ha confirmat l'Institut Cartogrāfic de Catalunya. Les dades provisionals apunten, per tant, que el terratrčmol d'avui ha estat més fort que el que aquesta mateixa zona de l'Alt Maresme va patir el passat 4 d'octubre, i l'epicentre s'ha situat quatre quilōmetres mar endins, davant de la costa de Canet i Sant Pol. El moviment sísmic també s'ha notat a Arenys de Munt i a Canet de Mar.


Dades del CECAT (19:50 h)

HORA ORIGEN: 19.11 H
LATITUD: 41,58 graus Nord
LONGITUD: 2.63 graus Est
MAGNITUD: 3,5
PROFUNDITAT: 4 quilōmetres
ZONA EPICENTRAL: Costa Maresme
COMENTARIS: Percebut, sense danys, al Maresme i comarques veīnes


A les 8 del vespre, s'ha reunit la junta de seguretat local, presidida per l'alcalde, Miquel Rubirola, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Antoni Burcet, i amb representants de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Creu Roja i Bombers de la Generalitat, per avaluar les conseqüčncies del terratrčmol que, com avanįāvem, no ha causat cap dany. El sisme ha fet que molta gent hagi sortit al carrer, en algun cas espantats per la forta sotragada viscuda. La consellera Montserrat Tura ha trucat l'alcalde d'Arenys de Mar per interessar-se per la situaciķ.

Podeu omplir l'enquesta de l'Institut Cartogrāfic clicant aquí, i enviar-la per correu electrōnic a premsa@arenysdemar.org.

Per recordar l'episodi sísmic del 4 d'octubre, podeu consultar aquest enllaį.{j}

Informaciķ publicada el 2 de desembre de 2004
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00