X
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar pateix un terratrèmol de 3'5 graus a l'escala de Richter
L'epicentre del sisme, que ha tingut lloc a les 19:11 hores, s'ha situat a dins del mar, davant de la costa de Canet i Sant Pol, però no ha provocat danys
Arenys de Mar ha patit avui un nou terratrèmol que, per sort, tampoc ha causat danys. El sisme ha passat a les 19.11 hores i ha tingut una intensitat de 3'5 graus a l'escala de Richter, segons ha confirmat l'Institut Cartogràfic de Catalunya. Les dades provisionals apunten, per tant, que el terratrèmol d'avui ha estat més fort que el que aquesta mateixa zona de l'Alt Maresme va patir el passat 4 d'octubre, i l'epicentre s'ha situat quatre quilòmetres mar endins, davant de la costa de Canet i Sant Pol. El moviment sísmic també s'ha notat a Arenys de Munt i a Canet de Mar.


Dades del CECAT (19:50 h)

HORA ORIGEN: 19.11 H
LATITUD: 41,58 graus Nord
LONGITUD: 2.63 graus Est
MAGNITUD: 3,5
PROFUNDITAT: 4 quilòmetres
ZONA EPICENTRAL: Costa Maresme
COMENTARIS: Percebut, sense danys, al Maresme i comarques veïnes


A les 8 del vespre, s'ha reunit la junta de seguretat local, presidida per l'alcalde, Miquel Rubirola, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Antoni Burcet, i amb representants de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Creu Roja i Bombers de la Generalitat, per avaluar les conseqüències del terratrèmol que, com avançàvem, no ha causat cap dany. El sisme ha fet que molta gent hagi sortit al carrer, en algun cas espantats per la forta sotragada viscuda. La consellera Montserrat Tura ha trucat l'alcalde d'Arenys de Mar per interessar-se per la situació.

Podeu omplir l'enquesta de l'Institut Cartogràfic clicant aquí, i enviar-la per correu electrònic a premsa@arenysdemar.org.

Per recordar l'episodi sísmic del 4 d'octubre, podeu consultar aquest enllaç.{j}

Publicat el 2 de desembre de 2004
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^