Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
Art de Bosc. Art i natura s'entrellacen per fer un homenatge al bosc
Obres de Martí Boada
  • Inauguració: 
    Conferència inaugural dissabte 4 de març, a les 18:30h a la Sala Josep Maria Arnau del CC Calisay
  • Data d'inici: 
    3 de març de 2023
  • Data de fi: 
    26 de març de 2023
  • Adreça

    Centre Cultural Calisay
    Riera Pare Fita, 31
    08350 Arenys de Mar

  • Horari

    Divendres, de 18:00 a 20:30h
    Dissabtes i diumenges, d´11:00 a 13:00h i de 18:00 a 20:30 h

  • ART DE BOSC

    Art i natura s'entrellacen per fer un homenatge al bosc

    “Martí Boada ens confirma que l'amor a la natura no és solament extasiar-nos davant d'uns panorames i d'unes postes de sol, per més vàlid que això sigui. Estimar la natura avui també vol dir conscienciar-nos que estem fent quelcom d'essencial per a les nostres vides i les dels nostres fills”

     Antoni Tàpies

     Durant molts anys Martí Boada (Sant Celoni, 1949) va anar al bosc. Durant la seva infantesa havia fet desembosc amb el seu pare, sobretot a la vall d’Olzinelles, i anava a collir aglans amb la seva mare. Posteriorment va estudiar ecologia, geografia i ciències ambientals. Tanmateix, és a través de l’art on, aquest reconegut naturalista, ha trobat una manera significativa de comunicar la necessitat de protegir els boscos del món.

     Amb les peces de l'Art de bosc, Martí Boada ret homenatge al bosc del que l’ecòleg Ramon Margalef deia: “per entendre un bosc, la ciència és insuficient, cal almenys un poeta”. Des d'aquesta perspectiva, Martí Boada crea una obra artística on segons les seves pròpies paraules: “Cada obra representa un projecte observat al bosc, identificat, reinterpretat, amb elements de ciència, però essencialment reconvertit en el art desemboscat, sorgit del bosc per mostrar nous matisos de creativitat”.

    ×  
    Art de Bosc. Art i natura s'entrellacen per fer un homenatge al bosc Art de Bosc. Art i natura s'entrellacen per fer un homenatge al bosc

  • Cartell Martí Boada

 
Imprimir
^