Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
DeMar. Litoral, mar, port i platges. Fotografies d'Arenys
Obres de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar
  • Inauguració: 
    Divendres 7 d'octubre a 2/4 de 8 del vespre
  • Data d'inici: 
    7 d'octubre de 2022
  • Data de fi: 
    30 d'octubre de 2022
  • Adreça

    CC Calisay
    Riera Pare Fita, 31
    08350 Arenys de Mar

  • Horari

    Divendres de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre
    Dissabtes, diumenges i festiu (12 d'octubre) d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre

  • De Mar
    Litoral, mar, port i platges. Fotografies d´Arenys

    Com a fotògrafs i com a arenyencs de bressol o d’adopció, els membres de l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar (AFA) tenim una relació molt intensa amb el nostre litoral. És impossible que no tinguem fotografies de l’activitat pesquera, del port, de l’espigó, de les platges, d’un espectacular trenc d’alba o d’una tempesta creixent a l’horitzó.

    Aquesta exposició explora, però, la relació humana amb el litoral i el mar. Una relació que va més enllà de la postal. La gent feineja, pateix i gaudeix a parts iguals, sua i respira la costa, encalma els esperits, es deixa enlluernar per la llum del migdia o entra en comunió amb les onades només per plaer. Us identificareu i trobareu a faltar coses, perquè són interminables les experiències viscudes amb la mar de fons.

    L’AFA us vol convidar a gaudir d’aquest petit mosaïc de retalls de la convivència de la gent d’aquí i de fora amb el litoral més nostre.

    Parlar de la nostra vila és parlar de cultura, de riera, de tradicions i, sobretot, és parlar de mar. Des de finestres i balcons busquem el mar amb la mirada, per entremig de la Riera, enfilats als seus turons, des de l´andana de l´estació, des de les terrasses… I si no el trobem, inspirem profundament cercant la seva olor.

    La pesca és la raó de la nostra existència, el port, destinació i punt de partida de velles i noves naus, el litoral ens empeny a les platges, a les llargues passejades, al gaudi de l'esport a l´aire lliure i al plaer del menjar reparador amb els peus tocant la sorra o a resguard de restaurants on el peix arriba fresc com enlloc. I quan ja el tenim a tocar, el mar ens convida a jugar amb les onades i, si ens hi endinsem, ens acompanya quan pesquem, quan toquem el seu fons i quan deixem que el vent ens impulsi ben endins amb el solitari plaer de la travessa.

    Celebrem amb la mar, festegem amb la mar, la mar ens proveeix de nova energia i acull tothom que s´hi acosta. Perquè tothom que viu, treballa o gaudeix del seu litoral i del seu mar, és una mica d´Arenys.

    Som d‘Arenys, som de mar.

  • Cartell Afa mes d'octubre

 
Imprimir
^