Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
Calisal. Ciutats difoses
obres d'Alba Zamora
  • Inauguració: 
    Divendres 1 de juliol a 2/4 de 8 del vespre
  • Data d'inici: 
    1 de juliol de 2022
  • Data de fi: 
    31 de juliol de 2022
  • Adreça

    CC Calisay
    Riera Pare Fita, 31
    08350 Arenys de Mar

  • Horari

    Divendres de 6 a 2 /4 de 9 del vespre
    Dissabtes i diumenges d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2 /4 de 9 del vespre

  • Calisal. Ciutats difoses

    La llum dels teatres, el tul de les faldilles, les hores… això ha estat la meva vida, si més no part d’aquesta. La llum del mar, el color de la brisa, la sal del vent… aquesta ha estat la meva passió. De petita, ja el meu pare em duia a navegar i aquests moments amb ell em van fer, en gran part, com sóc ara; de gran, la creació em va dur per tot el món i gràcies a això vaig veure moltes ciutats, ciutats que amb el temps s’han tornat difoses en el record, potser pel temps, potser perquè les he cobert de calç i de sal. 

    Sóc titulada en dansa clàssica i llicenciada en interpretació de la dansa; ballarina del Gran Teatre del Liceu i del Ballet Nacional de España Clásico, així com altres companyies de dansa neoclàssica com Esbatec neoclàssic, Alzagi o, la darrera Imposible danza, formada per ex-ballarins del Ballet Nacional de España Clásico. 

    La docència ha estat l'altra gran dedicació de la meva vida i és que, des de 1987, he format alumnes que actualment són primers ballarins de reconegudes companyies a nivell internacional.

    La creació, però, sempre ha estat essencial: des de l'escaparatisme o la pintura, que també he estudiat, passant pels efectes especials del món del cinema o la coreografia. No concebo el dia a dia sense l'art ni la creació i és al que m'he intentat dedicar i encara m'hi dedico. 

    Alba Zamora

    ×  
    Calisal Calisal

  • Alba Zamora

 
Imprimir
^