Ajuntament d'Arenys de Mar

TAULER D'ANUNCIS 2000 - 2008

Per Decret d'Alcaldia de 17 de març de 2008,s'ha acordat modificar els apartats del plec que es detallen en el decret següent:

"Vist el plec de clàusules administratives que han de regir el concurs per a l'atorgament d'autoritzacions municipals per a l'explotació de serveis de temporada a les platges d'Arenys de Mar, que va ser aprovat per decret d'alcaldia de data 5 de març de 2008 i quin anunci de licitació es va publicar en el BOP de data 12 de març de 2008.

Vist el resultat de la sessió informativa que va tenir lloc a la Sala del Calisay amb ells interessats en obtenir autoritzacions per l'explotació de les activitats i atenent diverses peticions que es van formular.

Atès que la competència per l´aprovació dels plecs és de l´alcalde, d´acord amb el que estableix l´article 60 del Reglament de patrimoni de les entitats locals, i que s'ha cregut convenient introduir algunes modificacions en els plecs a sol•licitud dels interessats presents a la sessió.

RESOLC:

Primer,- Modificar el plec que va ser aprovat en data 5 de març de 2008 en relació al procediment regulador per obtenir les autoritzacions municipals per a l'explotació de serveis de temporada a les platges d'Arenys de Mar, d'acord amb els següent:

1. De la clàusula 10 a), s'elimina l'apartat 5).
2. De la clàusula 10 a), a l'apartat 8) s'elimina l'expressió:"de 1,5 x 1,5 m i".
3. De la clàusula 10 b), a l'apartat 10), s'elimina l'expressió: "un radi de 50 metres" i es substitueix per la de: "un radi de 25 metres".


Cliqueu aquí per veure el plec de condicions que regularà la licitació de les guinguetes i aquí per veure l'anunci que avui s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Les persones interessades tenen temps de presentar la documentació a les oficines de l'Ajuntament (plaça de la Vila, s/n) fins al 27 de març a les 14 hores.

Publicat el 12 de març de 2008