Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Reunió informativa: les guinguetes de les platges d'Arenys, a concurs públic
La Regidoria de Promoció Local farà una reunió informativa a la Sala Noble del C.C:Calisay

La Regidoria de Promoció Local presenta el plec de condicions que regirà el concurs per a l'adjudicació de les guinguetes de les platges d'Arenys per aquest 2008. Es tracta de 15 llocs per a guinguetes i 5 llocs per a gandules, patins i caiacs, que s'adjudicaran per a un període de 6 anys, renovables cada any. Aquesta serà la primera vegada que les guinguetes d'Arenys de Mar s'adjudicaran a través de concurs públic. Entre d'altres coses, es valorarà la proposta de personalització de l'espai i les millores que proposin els projectes.

Per informar a totes aquelles persones que hi estiguin interessades, s'ha convocat una reunió informativa divendres dia 14, a les 12 30h., la Sala Noble del C.C.Calisay, en la qual s'explicarà amb detall el nou procediment d'adjudicació de les guinguetes per les temporades d'estiu 2008-13.
L'explicació anirà a càrrec del regidor de Promoció Local, Marc Soler, el tècnic de Medi Ambient, Jordi Simó, i Pere Matabosch, representant de Serveis Territorials, i Teresa Icardo, de Serveis Generals de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Avui s'ha publicat al BOPB l'anunci de la licitació.

Publicat l'11 de març de 2008
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^