Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Antoni Canu, poeta alguerès, visita la Biblioteca

Antoni Canu, poeta de l´Alguer, torna a la Biblioteca P. Fidel Fita per fer una xerrada: Parlem de l´Alguer. Farà la presentació en Pep Quintana i en Miquel Vila llegirà uns poemes de l´autor alguerès. Serà avui dimecres, dia 21 de novembre, a la sala d´actes de la Biblioteca, a les 20 h.
Ara que encara tenim fresc en la memòria el record del viatge a l´Alguer que la biblioteca va organitzar amb motiu del 50è aniversari, serà bo i interessant retrobar un personatge del món cultural alguerès com és Antoni Canu, que farà reviure les bones estones passades i retornarà al fons de l´ull aquell blau intens del mar de la costa sarda i l´encant dels seus pobles.
L´any 2001, concretament el dia 9 de maig, va oferir un Recital poètic, a l´antiga sala d´actes de la biblioteca. No és, doncs, una persona desconeguda per als arenyencs. Canu ha guanyat premis a diverses ciutats de l´Estat italià i és un testimoni sociolingüístic interessant per entendre els mecanismes d´integració que han funcionat a l´Alguer fent possible que la llengua catalana es mantingui fins avui.

Publicat el 21 de novembre de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^