Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
El Tribunal Suprem falla a favor d'Arenys de Mar en la peticiķ de segregaciķ de Caldes d'Estrac
El TSJC ja va desestimar el febrer de 2004 el recurs interposat per la vila veīna
El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de casaciķ presentat per l'Ajuntament de Caldes d'Estrac per segregar una part del terme municipal d'Arenys de Mar i de Sant Vicenį de Montalt i agregar-los al seu municipi. Ratifica, doncs, la resoluciķ que va emetre el 2004 el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La sentčncia es pronuncia respecte un conflicte que va iniciar l'Ajuntament de Caldes el 1996 en reclamar la titularitat d'una part dels dos termes.
La peticiķ de segregaciķ de Caldes d'Estrac afectava 27,92 hectārees del terme d'Arenys de Mar i 8,9 hectārees de Sant Vicenį. La zona arenyenca afectada per aquest contenciķs era el sector nord de l'autopista C-32; la urbanitzaciķ del Cōnsol Andersen; la zona de Sant Pere Abanto a la Riera; el vessant oriental de la Torre dels Encantats; el Balneari Titus, el Restaurant Hispania i la zona de la Musclera.

El Tribunal Suprem acaba de desestimar el recurs de casaciķ presentat per l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, en resposta a la sentčncia del TSJC de febrer de 2004. Com aleshores, el tribunal considera que no hi ha arguments jurídics per annexionar a Caldes aquest sector, consideraciķ que en l'inici del conflicte també va fer la Generalitat. A més de desestimar el recurs, condemna el consistori veí a pagar el cost de tot aquest procés judicial.  Cliqueu aquí per consultar la sentčncia en format pdf.

L'equip de govern d'Arenys de Mar entén que amb aquesta sentčncia es posa fi a la via judicial i, com ha estat sempre, la relaciķ amb l'Ajuntament de Caldes d'Estrac prossegueix amb cordialitat per colˇlaborar en la resoluciķ de les qüestions que afecten els vilatans de les dues poblacions.

Informacions relacionades:

El TSJC desestima la peticiķ de segregaciķ de Caldes

Informaciķ publicada el 14 de desembre de 2006
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00