Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La nova escola bressol de la Raureta obrirà les portes el 23 d'octubre
46 nens i nenes de 4 mesos a 3 anys seran els primers alumnes de la nova escola bressol municipal que l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha instal·lat en uns terrenys municipals de la Raureta, a la part alta del Rial de Sa Clavella.
El nou equipament, amb capacitat per a 60 alumnes i format per uns mòduls prefabricats, és una iniciativa del govern municipal i de la Regidoria d´Ensenyament, amb Joana Asensio al capdavant, per donar resposta a la demanda que es va detectar amb les preinscripcions i evitar que un bon nombre de famílies arenyenques es quedessin sense plaça de llar d‘infants.

Les feines d'instal·lació dels mòduls van començar al juliol i han anat a càrrec de l'empresa Wiron, adjudicatària del concurs convocat per l'Ajuntament. El consistori també ha tingut cura de condicionar l'entorn per aconseguir un espai agradable per als menuts. Les classes començaran el 23 d'octubre, amb un període d´adaptació perquè els menuts prenguin contacte amb el nou espai i les educadores. Així es va explicar en la reunió entre Ajuntament, Fundació Pere Tarrés i les famílies dels nens i nenes, que es van trobar a la sala de plens dilluns 9 d'octubre. En la reunió, les educadores van tenir un primer contacte amb els pares i mares dels seus futurs alumnes i van explicar el seu projecte educatiu. Dilluns dia 16 d'octubre començaran les entrevistes entre cada família i l'educador que tindrà assignat el seu fill.

Cal destacar que encara hi ha places vacants per a nens i nenes nascuts l'any 2004, per a la classe de 2 a 3 anys. De la gestió d´aquesta ampliació de l´escola bressol municipal se´n fa càrrec la Fundació Pere Tarrés, que ja té adjudicat el servei de les 30 places d'escola bressol municipal de l'edifici Cassà. Per fer possible aquesta ampliació del servei, l'Ajuntament va modificar a l'el contracte amb la Fundació.

Publicat el 13 d'octubre de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^