Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els dos Arenys demanen suport al Síndic per resoldre la problemàtica del nus de Vallvidrera
La manca d'accés a peu entre les dues viles ha estat objecte de queixa al Síndic de Greuges per part de dos veïns d'Arenys de Mar
Els Ajuntaments d'Arenys de Munt i d'Arenys de Mar s'han adreçat per escrit al Síndic de Greuges de Catalunya, Rafel Ribó, en resposta a la queixa realitzada per dos arenyencs en relació a la manca de connexió a peu entre les dues viles arran del perllongament de l'autopista del Maresme. En rebre la carta del Síndic, el passat 12 d'agost, els alcaldes es van posar en contacte i s'ha actuat conjuntament. Cada consistori ha redactat el seu propi informe, en què s'explica la situació actual d'aquest punt viari, situat sota la C-32 i conegut com el nus de Vallvidrera, i també les accions reivindicatives i les reiterades peticions de què es tiri endavant el projecte de connexió entre els dos Arenys.

En el cas de l'informe d'Arenys de Mar, que ja s'ha enviat cap a la Sindicatura, s'inclou la cronologia de les accions dutes a terme entre els dos Ajuntaments en el període 2000-2005 i les accions puntuals de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. S'esmenta, en aquest sentit, l'última acció conjunta dels dos consistoris que el 15 de juliol de 2005 van enviar una carta al conseller de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP), Joaquim Nadal, "constatant l'acord entre els dos municipis sobre com resoldre el nus viari i sol·licitant que la inversió es pressuposti per a l'any 2007".

L'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola, ha manifestat per escrit al Síndic que "el fet que dos municipis restin sense accés per a vianants com a resultat d'execució d'una obra pública és inacceptable" i que així "s'ha manifestat amb claredat al llarg de molts anys". Rubirola conclou a l'escrit: "Confiem que el vostre posicionament ajudarà a resoldre una qüestió molt negativa per als residents i visitants d'Arenys de Munt i d'Arenys de Mar."

Publicat el 13 de setembre de 2005
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^