Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El treball de dos alumnes arenyencs, a la final del Premi de l'Aigua d'Estocolm per a Joves
Dos alumnes de segon de batxillerat de l'IES Els Tres Turons, Marc Campeny i Marc Oliva, han estat seleccionats per participar en la final del Premi de l'Aigua d'Estocolm per a Joves, que se celebrarà el pròxim mes d'agost, i on representaran a l'Estat Espanyol. El treball, que ha estat tutorat per Joan A. Curto, professor de Ciències de la Terra i Medi Ambient de l'institut arenyenc, tracta sobre la contaminació del mar per micropartícules de petroli i les seves repercussions en la fauna de foraminífers.

A la final espanyola, que va tenir lloc el passat dia 2 a Barcelona, els alumnes van haver de defensar en anglès el seu treball davant d'un tribunal i posteriorment van saber el resultat.

Aquest premi pretén fomentar la conservació i l'ús racional de l'aigua com a recurs escàs al nostre país. Contribuir a l'educació ambiental entre els joves i donar a conèixer el cicle integral de l'aigua i les seves repercussions en la qualitat de vida. El premi està obert a treballs de recerca sobre l'aigua i el medi ambient, i l'organitza la Fundació AGBAR i Kemira Ibérica SA. Clicant aquí podeu conèixer tots els detalls de la iniciativa.

Publicat el 7 de juny de 2005
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^