Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tretze anys fent jazz català
Tots els divendres a partir de les 11 de la nit, del 23 de juliol al 27 d'agost al pati del Calisay

El 13è Festival de Jazz d'Arenys de Mar ja és a punt per amenitzar amb el millor jazz les nits dels divendres. Del 23 de juliol al 27 d'agost, el pati del Calisay d'Arenys de Mar en serà l'escenari. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i el grup de col·laboradors del festival han treballat a fons per seleccionar els 6 grups que participaran a l'edició d'enguany. Més de 30 bandes hi han presentat propostes, un alt interès que indica la bona salut del festival. L'organització confia a superar els 3200 espectadors de l'edició anterior. Els concerts començaran a les 23 hores i el preu és de 4 euros.


El festival s'obrirà el 23 de juliol amb Carles Benavent (guitarra), Tino di Geraldo (percussions) i Jorge Pardo (saxo) que presenten un espectacle de fusió entre jazz, flamenc i música mediterrània.

El 30 de juliol la formació Alfons Carrascosa & Segundo Conclave mostrarà l'altra cara de la música llatina, fusionada amb el jazz o el funk, i amb la improvisació com a tret característic.

La Big Band arribarà el 6 d'agost amb Adel Lee Davis & Her Blues Band. La cantant afincada a Catalunya ha format part, entre altres grups, de The Supremes i The Carlettes. Els darrers anys ha iniciat una carrera en solitari amb un repertori que abraça des del blues fins al soul, sempre dins el moviment de la música negra americana.

El 13 d'agost podrem sentir el millor gospel europeu amb The Black amb white gospel singers, que proposa un espectacle en interacció amb els espectadors.

Manel Camp Quartet ens presentarà el 20 d'agost el seu estil espontani i enèrgic, a través de la música pròpia i la d'altres compositors coetanis.

El dia 27 d'agost, per tancar el 13è Festival, ens acompanyarà la formació capdavantera del jazz al nostre país La Vella Dixieland.

Publicat el 19 de juliol de 2004
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^