Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
D'Orient cap a Arenys, la Cavalcada aquest any amb moltes novetats

Els Reis d'Orient arribaran en cavalcada puntualment a la cita amb els nens i nenes de la nostra poblaciķ, el proper dissabte a partir de 2/4 de sis de la tarda. Hi ha perķ novetats importants: pel que fa a recorreugut i al creixement de la comitiva.

Més carrosses

Aquest any la Cavalcada estarā formada per nou  carrosses, 3 per ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, 3 més de comparsa muntades també per l'Organitzacíķ de la Cavalcada de Reis amb motius infantils, i 3 més d'entitats arenyenques: 1 de la Uniķ de Botiguers i Comerciants d'Arenys de Mar, 1 de l'Ateneu Arenyenc, i 1 altre de Rādio Arenys. El carrilet de la UBICA obrirā la comitiva amb el patge reial que ens va visitar el proppassat cap de setmana.

L'OCR i les entitats, comptarān amb més de 100 colˇlaboradors entre figurants, pintors i tasques d'atrezzo.

S'amplia el recorregut

La Cavalcada que sortirā del carrer de Santa Clara, enfilarā pel carrer Doedes, girarā al carrer Barcelona fins al lateral nou de la Riera del Pare Fita. Des d'allā, baixarā Riera avall fins a la plaįa de l'Ajuntament, girant després Riera amunt, fins al Calisay, on instalˇlats als seus trons, rebran les cartes dels nens i nenes de la nostra poblaciķ. Agents de la Policia Local i de Protecciķ Civil acompanyaran la Cavalcada. Un grup d'animaciķ animarā la comitiva.

Els Reis, carregats de joguines, regals i carbķ, iniciaran després el repartiments de tota la seva cārrega a les llars arenyenques.

Es recomana rebre als Reis amb fanalet per seguir millor el seu itinerari. Recordar que el patge real que va arribar el passat cap de setmana va repartir més de 1000 mans per tal que els nens i les nenes d'Arenys donin la benvinguda a Ses Majestats. I es recomana també deixar alguna cosa de menjar i beure a ses Majestats i als seus camells.

El dia de Reis al matí, abans de tornar cap a Orient, els Reis encara visitaran una estona a la gent gran d'Arenys a la Residčncia Geriātrica. Als avis de l'Asil ja els hauran saludat a la tarda, abans de sortir en cavalcada.

Nota molt important:

Us demanem que per la bona marxa de la cavalcada, us informeu també de la nota que ha fet la Policia Local sobre la circulaciķ i talls de trānsit pel pas de la Cavalcada. 

Ajuntament d'Arenys de Mar
Regidoria de Cultura

Informaciķ publicada el 31 de desembre de 2001
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00