X
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
D'Orient cap a Arenys, la Cavalcada aquest any amb moltes novetats

Els Reis d'Orient arribaran en cavalcada puntualment a la cita amb els nens i nenes de la nostra població, el proper dissabte a partir de 2/4 de sis de la tarda. Hi ha peró novetats importants: pel que fa a recorreugut i al creixement de la comitiva.

Més carrosses

Aquest any la Cavalcada estarà formada per nou  carrosses, 3 per ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, 3 més de comparsa muntades també per l'Organitzacíó de la Cavalcada de Reis amb motius infantils, i 3 més d'entitats arenyenques: 1 de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Arenys de Mar, 1 de l'Ateneu Arenyenc, i 1 altre de Ràdio Arenys. El carrilet de la UBICA obrirà la comitiva amb el patge reial que ens va visitar el proppassat cap de setmana.

L'OCR i les entitats, comptaràn amb més de 100 col·laboradors entre figurants, pintors i tasques d'atrezzo.

S'amplia el recorregut

La Cavalcada que sortirà del carrer de Santa Clara, enfilarà pel carrer Doedes, girarà al carrer Barcelona fins al lateral nou de la Riera del Pare Fita. Des d'allà, baixarà Riera avall fins a la plaça de l'Ajuntament, girant després Riera amunt, fins al Calisay, on instal·lats als seus trons, rebran les cartes dels nens i nenes de la nostra població. Agents de la Policia Local i de Protecció Civil acompanyaran la Cavalcada. Un grup d'animació animarà la comitiva.

Els Reis, carregats de joguines, regals i carbó, iniciaran després el repartiments de tota la seva càrrega a les llars arenyenques.

Es recomana rebre als Reis amb fanalet per seguir millor el seu itinerari. Recordar que el patge real que va arribar el passat cap de setmana va repartir més de 1000 mans per tal que els nens i les nenes d'Arenys donin la benvinguda a Ses Majestats. I es recomana també deixar alguna cosa de menjar i beure a ses Majestats i als seus camells.

El dia de Reis al matí, abans de tornar cap a Orient, els Reis encara visitaran una estona a la gent gran d'Arenys a la Residència Geriàtrica. Als avis de l'Asil ja els hauran saludat a la tarda, abans de sortir en cavalcada.

Nota molt important:

Us demanem que per la bona marxa de la cavalcada, us informeu també de la nota que ha fet la Policia Local sobre la circulació i talls de trànsit pel pas de la Cavalcada. 

Ajuntament d'Arenys de Mar
Regidoria de Cultura

Publicat el 31 de desembre de 2001
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^