Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El que estàvem esperant: la canalització del tram final de la Riera

EL QUE ESTÀVEM ESPERANT:

La canalització del tram final de la Riera d'Arenys de Mar (obres hidràuliques de pas sota la carretera Nacional II i via de ferrocarril).

Titular de l'obra i direcció tècnica: Agència Catalana de l'Aigua. Generalitat de Catalunya.

Empresa contractista: COPISA Constructora Pirenaica

Direcció tècnica: PAYMA-COTAS

Pressupost global: Entorn dels 290 milions de pessetes (aproximadament 1.742.935 euros).

Termini d'execució: 6 mesos

DES DE L'AJUNTAMENT D'ARENYS DE MAR INFORMEM ELS CONVILATANS:


LES OBRES, UN FACTOR DE MILLORA

Habitualment les obres són sinònim de molèsties per a la vida quotidiana d'una població i incòmodes per a alguns sectors en particular. És evident, però, el desenllaç positiu que suposa la seva execució. Viurem un moment històric: l'acabament de les obres de la Riera, un fet que de forma definitiva posarà punt final a tants anys de promeses, projectes, i de tenir la Riera empantanegada.

Haurem de suportar de nou sorolls i pols als nostres carrers, haurem de carregar-nos de paciència a l'hora de conduir i circular per la nostra vila, i caldrà resignació davant les adversitats. La capacitat de civisme dels arenyencs haurà de passar per no agafar el vehicle per circular pel centre urbà de la vila, i per seguir les recomanacions, que us proposem en aquest díptic.

Una vegada més la capacitat de tolerància i de mirar cap al futur que caracteritza la vila d'Arenys de Mar i la seva gent, ens farà afrontar el seu impacte amb la consideració que la vila d'Arenys de Mar hi sortirà guanyant!

Publicat el 13 de febrer de 2002
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^