Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Santa Coloma de Farners ret homenatge a Josep Maria Pons i Guri

Aquest dissabte 21 d'abril a les vuit del vespre a la Sala d'Actes de l'Institut d'Ensenyament Secundari de Santa Coloma de Farners, té lloc un acte d'homenatge a Josep M. Pons i Guri. Es presentaran els dos volums editats pel Centre d'Estudis Selvatans en honor de Josep M. Pons i Guri, I i II (Quaderns de la Selva, 12 i 13). Al final s'interpretaran diverses peces de música barroca catalana i hispànica a càrrec del Cor de Cambra Sota Palau de Blanes. A l'acte de dissabte, hi assistirà una nodrida representació arenyenca.

El Centre d'Estudis Selvatans els ha promogut, i els oferirà en homenatge al nonagenari jurista i arxiver d'Arenys de Mar, que s'ha distingit sempre pel seu interès per les poblacions costaneres de la comarca de la Selva i per l'estudi de molts diversos aspectes sobre el vescomtat de Cabrera, la demarcació històrica que incloïa els nostres pobles, que avui resten inclosos a les comarques de la Selva, i l'Alt Maresme. L'edició dels dos volums, en què col·laboren diversos professors i investigadors, compta amb el suport del Patronat Francesc Eiximenis, de la Diputació de Girona i de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

L'acte d'homenatge s'inscriu com a cloenda del Seminari De la vella a la nova Vegueria de Girona. Canvis i continuïtats que tè lloc durant tot el dissabte a Santa Coloma.

Publicat el 17 d'abril de 2001
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^