Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Divendres, inauguració del nou Servei d'Informació Juvenil al Calisay

Recordem que el proppassat dissabte va quedar ajornada la inauguració  oficial del nou de Servei Informació Juvenil, arran de la supressió dels actes estrictament oficials de la Festa Major en motiu del dol decretat després del dissortat accident de Sòria i en solidaritat amb les poblacions de Viladecans i Ripollet. 

Aquest divendres, a les sis de la tarda, s'inaugura el nou SIJ a la planta baixa del Calisay. Aquest és el segon equipament que s'inaugura oficialment al Calisay,  després que el dia de la Música obris les seves portes la nova Escola de Música.

L'espai que ocupa més de 70 metres quadrats,  oferirà als joves l'accés públic i gratuït a la xarxa d'internet, a banda dels mateixos serveis que fins al moment oferia el SIJ, d'assessorament i informació.  A internet, els joves podran fer  ells mateixos la recerca de l'oferta lúdica i d'estudis. El pressupost d'adequació del nou SIJ és de més de sis milions de pessetes
Aquesta oferta s'ampliarà ben properament amb l'espai jove  que donarà un lloc definitiu als joves de la nostra vila.

L'acte inaugural comptarà amb la presència de l'Alcalde d'Arenys de Mar, Santi Fontbona i el regidor de Joventut Francesc Montmany, del diputat de Joventut de la Diputació de Barcelona, Esteve Terrades, la Secretaria General de Joventut Rosa Maria Pujol, així com els regidors i tècnics de joventut de la comarca del Maresme.

Publicat el 12 de juliol de 2000
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^