Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Excés de trastos vells, un cop més: vidres al carrer Doedes
Actualització 13 de novembre. La brigada municipal ha informat que aquest matí han aparegut a l'exterior d'una zona de contenidors del carrer Doedes dos vidres de grans proporcions, que representen un greu perill per als vianants, ja que són objectes tallants. Es tracta d'una pràctica absolutament rebutjable i que atempta contra les normes de convivència ciutadana.
La recollida de voluminosos del 7 de novembre ha tornat a convertir els carrers d'Arenys de Mar en una deixalleria. La Brigada Municipal d'Obres i Serveis torna a posar de relleu l'excés de trastos vells que es treuen a la via pública aprofitant aquest dia de recollida, que en molts casos excedeix tant el volum permès com el tipus de deixalles. L'excés de voluminosos detectat, com es demostra a les imatges, ha obligat la brigada a augmentar el nombre d'hores de recollida: s'han arribat a omplir catorze camions i encara dos dies després s'hi continua treballant.

Recordem que no és preceptiu treure ni roba ni vidre, com s'ha trobat aquesta vegada i altres. Per a la roba usada, hi ha contenidors especials al complex esportiu i a la zona comercial de l'antiga Muvisa. Pel que fa al vidre, s'ha de dipositar als contenidors de selectiva, als de color verd. En cas que no s'hi pugui introduir per les dimensions, cal portar-lo a la deixalleria i en cap cas deixar-lo al terra, ja que és un perill per als vianants.

Publicat el 9 de novembre de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^