Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
El Calamarenys s'amplia a tot el mes d'octubre
Es farā del 5 al 31 d'octubre i hi participaran vint restaurants
L'Associaciķ de Restauradors d'Arenys de Mar i la Regidoria de Promociķ Econōmica de l'Ajuntament escalfen els fogons de les XI Jornades del Calamarenys d'Arenys de Mar. Es tracta d'una cita gastronōmica molt arrelada a la nostra vila i a la comarca del Maresme, que aquest any se celebrarā del 5 al 31 d'octubre.
Coincidint amb l'čpoca de la pesca del calamar, una vintena de restaurants de la vila d'Arenys de Mar i de pobles veīns –d'Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Sant Vicenį de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres- ens descobriran un any més la riquesa de la cuina del calamar, amb plats i menús especials que tenen el calamar com a protagonista. La novetat d'aquest 2006 és que els menús s'oferiran durant tot el mes d'octubre, del 5 al 31, i no tan sols durant la segona quinzena del mes, com fins ara.

El tret de sortida serā el sopar de presentaciķ, dijous 5 d'octubre (21 h; amb invitaciķ) en quč es lliuraran unes distincions a personalitats destacades del mķn de la gastronomia local, els calamars d'or. L'endemā, divendres 6 d'octubre, al vespre, es farā la tradicional degustaciķ popular, que aquest any proposa tastar una fideuā. No hi faltarā tampoc, en aquest cas, diumenge 8 d'octubre, el concurs de cuina. Es tracta d'un concurs de plats d'elaboraciķ domčstica adreįada a no professionals de la cuina.

Es tracta d'un esdeveniment gastronōmic molt destacat per a la vila, perquč implica tant el sector pesquer –que tanta importāncia continua mantenint a Arenys de Mar- com el sector de la restauraciķ.

Els menús

Cliqueu aquí per consultar una part del programa del Calamarenys amb els menús dels restaurants participants.

Cliqueu aquí(2) per consultar la segona part del programa.

Informaciķ relacionada
Diumenge, 8 d'octubre de 2006
Concurs per a no professionals de plats cuinats amb calamar
Divendres, 6 d'octubre de 2006
Tast popular del calamar
Informaciķ publicada el 19 de setembre de 2006
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00