Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Lax'n'busto actuarā a Arenys el 2 de juliol
Les entrades anticipades seran a la venda a partir de demā, al Centre Cultural Calisay

VENDA D'ENTRADES, AL CALISAY

Arenys de Mar tindrā en concert el prōxim 2 de juliol Lax'n'busto, un dels grups de rock catalā més significatius dels últims anys. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a partir de demā 15 de juny al Centre Cultural Calisay (Riera Pare Fita, 31), de 8 del matí a 10 de la nit. El preu és de 10 euros. El concert es farā al Camp Municipal de Futbol Bernat Coll (Rial de Sa Clavella, s/n), a les 22 hores, i s'inclou en el programa de la festa major de Sant Zenon 2005.


Lax'n'busto presentarā Amb tu, la mostra més fidedigna de la potčncia del directe del grup i un recull de la seva trajectōria dalt dels escenaris, ara que ja fa més de 18 anys que van comenįar aquest viatge. Els Lax'n'busto han estat sempre un grup de directe; la forįa que desprenen dalt l'escenari és la base de l'espectacularitat dels seus concerts i de la perfecta sintonia amb el públic.

L'agost del 2004 els L'N'B van complir 18 anys, una majoria d'edat que celebren amb aquest directe de grans čxits i que tanca una etapa i n'obre una altra de nova. Ara arriben les ganes d'independčncia, de comenįar un nou camí. És per aixō que els L'N'B han creat una discogrāfica prōpia, L'N'B Música.

Informaciķ publicada el 14 de juny de 2005
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00