Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els veīns del Mont Calvari fan una crida per recollir en un llibre la histōria de l'edifici
Busquen la implicaciķ d'arenyencs que tinguin informaciķ i fotografies o que coneguin ančcdotes del Calvari
Els veīns del Mont Calvari estan decidits a recollir en un llibre la histōria d'aquest emblemātic edifici del port d'Arenys de Mar. En aquest moment, els veīns tenen en marxa un projecte de remodelaciķ de la faįana i, coincidint amb la reforma, volen que Arenys de Mar i els arenyencs s'acostin i coneguin el Calvari.


Els veīns fan una crida a la colˇlaboraciķ ciutadana de tots aquells vilatans que els hi puguin donar un cop de mā en aquest projecte de reconstruir la histōria de l'edifici. Qualsevol persona que disposi d'informaciķ i/o fotografies, així com d'ančcdotes del Calvari, es poden posar en contacte amb el president de la comunitat de veīns, Josep Manuel Nogueras (93 792 19 01), o amb la persona que coordinarā l'elaboraciķ d'aquest llibre, Ana Vidal (661 21 80 01/vidaletq@deinfo.es). El repte és tenir llest el treball per a la festa major de Sant Zenon de l'any que ve. És per aixō que tothom que hi vulgui colˇlaborar hi ha de contactar el més aviat possible.

A més de recollir la histōria de l'edifici, els veīns han pensat també en organitzar un concurs de fotografies i un concurs de dibuix amb vista a l'estiu que ve. De moment, ja s'han entrevistat amb l'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola, per explicar-li els projectes que tenen entre mans i demanar la colˇlaboraciķ del consistori.

L'edifici del Mont Calvari, declarat bé catalogat, es va construir a l'entorn de la capella marinera del Sant Crist, fundada el 1587. Actualment, l'edifici, situat davant del Club Nāutic, té tretze habitatges i a la planta baixa hi ha un restaurant.

Publicat l'1 d'octubre de 2004
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^